Hlavní obsah

Dva lidi nalezené ve spálené chatce zřejmě někdo zabil

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Jako násilnou smrt vyšetřují kriminalisté úmrtí dvou osob, jejichž ohořelá těla byla nalezena po požáru zahradní chatky v zahrádkářské osadě v Karviné-Hranicích.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Dvě ohořelá lidská těla našli hasiči v neděli ráno po požáru zahradní chatky v Karviné.

Článek

„Případ převzali kriminalisté krajského ředitelství pro podezření ze zvlášť závažného násilného zločinu. Šetření je v samotném počátku, v tuto chvíli není možné podat jakékoli další informace,“ sdělila krajská policejní mluvčí Soňa Štětínská, která neřekla ani to, zda policisté už znají totožnost mrtvých. Podle informací Práva by se ale nemělo jednat o bezdomovce.

K požáru dřevěné chatky hasiči vyjely dvě jednotky hasičů v neděli 4. března ve 4.45 hodin.

„Na místě hasiči zjistili, že se jedná o rozsáhlý požár zahradní chatky velikosti 6 krát 6 metrů. Požár lokalizovali během 15 minut,“ popsal mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Faster s tím, že při průzkumu požářiště našli hasiči dvě ohořelá lidská těla.

Dřevěnou chatku oheň zcela zničil, škoda byla vyčíslena na 250 tisíc korun. Už v neděli nařídila policie soudní pitvu, která upřesní příčinu smrti.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám