Hlavní obsah

Znuděný strážný spoutal sám sebe, zachránili ho až policisté

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Netradiční výjezd měli pražští policisté na konci února do jedné z firem v Hostivaři. Přivolal je sám na sebe strážný, který se z nedostatku jiného zaměstnání nudil a vyzkoušel si nasazení pout. To se mu podařilo, žel klíček od nich u sebe neměl.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Spoutal jsem se pouty a nemám klíče,“ znělo oznámení, které přijali operátoři tísňové linky 158. Do jedné z firem v Praze 10 v Tiskařské ulici se proto rozjela policejní hlídka zjistit okolnosti této záležitosti,“ řekl mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Hlídka po příjezdu vyslechla příběh mladého muže, který si při ostraze objektu krátil dlouhou chvíli a zkoušel funkčnost pout. Až poté, co pouta zaklapla, zjistil znehybněný mladík, že mu chybí důležitá součást této pomůcky, a to klíče.

„Naštěstí přivolaní policisté celou peripetii vyřešili, mladíka osvobodili a nyní z celého příběhu zůstane všem zúčastněným úsměvná historka,“ doplnil mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám