Hlavní obsah

Žena trnula strachem o tatínka, toho policisté našli v hospodě

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Šťastný konec mělo o víkendu v Ostravě pátrání po sedmapadesátiletém muži, o kterého se obávali jeho příbuzní. Policisté ho nakonec našli v restauraci, kde se notně posilňoval alkoholem. O případu informovala v pondělí mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.

Článek

Zmizení muže oznámila v noci na sobotu jeho dcera prostřednictvím tísňové linky. „Volání měl předcházet telefonát otce s dcerou. Žena měla obavy o život svého otce a nevylučovala ani sebevraždu, protože otec měl hovořit o tíživé životní situaci,“ uvedla mluvčí.

Policisté podle ní ihned začali pátrat na místech, kde se pohřešovaný častěji zdržoval. Prohledávali například úsek železniční trati, příjezdové komunikace k rybníkům i restaurace. A právě tento směr pátrání se ukázal jako správný.

"Pohřešovaného policisté následně nalezli v nočních hodinách v restauraci, orientační dechová zkouška přesáhla 2,8 promile alkoholu,“ dodala Holčáková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám