Hlavní obsah

Pátrání po devítiletém chlapci, který spadl do řeky Bíliny, je zatím bezvýsledné

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Pátrání hasičů a policistů po devítiletém chlapci, který v pátek odpoledne spadl do řeky Bíliny v Trmicích u Ústí nad Labem, je zatím bezvýsledné.

Foto: HZS ÚK

Hasiči při pátrání po devítiletém chlapci

Článek

„Hasiči a městská policie prohledávají říčku pomocí člunů,“ uvedl mluvčí ústeckých krajských hasičů Lukáš Marvan s tím, že policie do pátrání nasadila vrtulník.

„Jednotky pěšky prohledávají břehy. Zatím bezvýsledně,“ dodal Marvan, podle kterého páteční pátrání po chlapci bylo kvůli tmě přerušeno krátce po půl desáté večer.

„Od dnešní osmé hodiny však pokračuje,“ konstatoval mluvčí hasičů.

Foto: HZS ÚK

Hasiči při pátrání po devítiletém chlapci.

Podle Marvana je do pátrací akce zapojeno celkem pět hasičských jednotek, ale také policisté a ústečtí městští strážníci. V pátek hledali chlapce také potápěči. Neštěstí se údajně stalo, když si hoch u řeky hrál s několika dalšími dětmi.

Informovala o tom už v pátek v podvečer mluvčí ústecké krajské policie Petra Trypesová. Událost byla nahlášena v pátek krátce před 18. hodinou. [celá zpráva]

Foto: HZS ÚK

Hasiči při pátrání po devítiletém chlapci.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám