Hlavní obsah

Opilý vášnivý hráč chtěl v Přerově dále hrát v herně, odkud byl vyveden

Právo, Miloslav Hradil
Přerov

Velice vášnivým hráčem je zřejmě pětatřicetiletý muž, který zaměstnal v úterý večer městské strážníky v Přerově. Silně opilý tropil výtržnosti v jedné místní herně a poté, co z ní byl vyveden, oklikou se vrátil a dožadoval se vpuštění dovnitř, aby mohl dále hrát. V krvi měl přes čtyři promile alkoholu.

Foto: Milan Malíček, Právo

Článek

„V devět hodin večer požádala o zákrok proti opilému muži servírka z jedné herny v centru města. Uvedla, že opilec převrací židle, nadává hostům a snaží se je napadat. Hlídka na místě skutečně zjistila silně opilého muže, kterého vyzvala, aby opustil hernu. Jelikož na to nereagoval, byl z podniku vyveden,“ řekl Právu ve středu zástupce ředitele Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Muž se podle něj poté odpotácel od herny pryč. „Hlídka, která jej sledovala, zjistila, že se oklikou vrací na místo činu a pokouší se opět s hlasitým projevem dostat zpět,“ uvedl Komínek.

Strážníci kvůli zajištění veřejného pořádku rozhodli o umístění opilce na záchytnou stanici. „Tomu se muž začal aktivně bránit, a proto na vystřízlivění putoval v poutech. To mu však nebránilo v dalším peprném verbálním projevu,“ dodal Komínek.

Z odběru bylo podle něj zjištěno, že měl v krvi 4,1 promile alkoholu. Celý případ bude mít dohru před správním orgánem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám