Hlavní obsah

Maskovaná lupička škrtila na Brněnsku barmanku

Právo, pko

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

O tom, že emancipace se nevyhýbá ani zločineckému prostředí a že si ženy při loupeži v agresivitě nezadají se svými mužskými kolegy, se mohla doslova na vlastní kůži přesvědčit barmanka jednoho z podniků ve Zbýšově na Brněnsku.

Foto: René Chvalina, Právo

Ilustrační foto

Článek

V pátek odpoledne totiž do lokálu vpadl maskovaný člověk a po ženě za pultem chtěl peníze. Aby své žádosti dodal na důrazu, šermoval přitom nožem. Když barmanka začala vzdorovat, maskovaný útočník ji začal napadat a škrtit. Nakonec si z kasy odnesl 6 tisíc korun.

Barmanka ihned zburcovala policii a při popisu uvedla, že by útočníkem mohla být žena.

„Okamžitá pátrací akce několika hlídek rosických policistů a strážníků městské policie přinesla úspěch. Hodně agresivním lupičem byla opravdu žena, sedmadvacetiletá Polka. U ní policisté našli uloupenou finanční hotovost i pořádný nůž,“ prohlásil policejní mluvčí Bohumil Malášek s tím, že mladá žena skončila v policejní cele a už jí bylo sděleno podezření z trestného činu loupeže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám