Hlavní obsah

Policie hledá kvůli vraždě muže v červené bundě

Právo, René Chvalina
Pardubice

Pardubická policie hledá muže, který by mohl svou výpovědí objasnit vraždu ženy v Moravanech na Pardubicku. K jejímu tělu byli policisté přivoláni v úterý, na základě zajištěných stop začali případ dalšího dne vyšetřovat jako vraždu, informovala ve čtvrtek Právo policejní mluvčí Eva Maturová.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž na záběru kamery na nádraží

Článek

„Okolnosti spojené s tímto možným trestným činem by mohl kriminalistům svou výpovědí vysvětlit muž v červené bundě, kterého zachytily bezpečnostní kamery na vlakovém nádraží v Pardubicích,“ upřesnila Maturová.

Podle policejní mluvčí je muži kolem 50 let, měří 175 až 177 centimetrů, má sportovní postavu a světle hnědé prořídlé vlasy po krk a kouty. Na sobě měl červenou bundu bez kapuce a modré riflové kalhoty.

Bližší informace k případu policie z taktických důvodů zatím nechce zveřejnit, prosí ale lidi, kteří muže v červené bundě znají, aby kontaktovali pardubické kriminalisty prostřednictvím telefonní linky 158.

Foto: Policie ČR

Hledaný muž na záběru kamery na nádraží

K vraždě mělo dojít v jednom bytě v Moravanech na Pardubicku. Tělo matky našla v bytě údajně její dcera. Nařízena byla soudní pitva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám