Hlavní obsah

Manželský pár zahynul na R10, nehoda zablokovala silnici

Aktualizováno

Ve směru na Prahu zablokovala v neděli před 19. hodinou silnici smrtelná nehoda, při které zemřel manželský pár. Na místě se tvořily až pětikilometrové kolony. Policisté dopravu do 21:45 odkláněli přes Benátky nad Jizerou.

Rychlostní silnici R10 zablokovala smrtelná nehodaVideo: Novinky

 
Článek

"Na místě zemřel manželský pár," uvedl mluvčí mladoboleslavské policie David Schön. "Jedna osoba byla vážně zraněna," dodal.

Manželé, kteří nehodu nepřežili, cestovali v automobilu Škoda Favorit, který byl zcela zdemolován po srážce s terénním vozem. Ten skončil ve svodidlech. Poloha  havarovaných vozidel nasvědčuje tomu, že vozidlo SUV narazilo do favorita zezadu.

Silnice byla zhruba na půl hodiny zcela uzavřena kvůli přistání vrtulníku. Mluvčí středočeských záchranářů Tereza Janečková ale řekla, že vrtulník odletěl prázdný. Potvrdila úmrtí dvou osob, dalšího pacienta tam záchranáři neošetřovali.

Rychlostní komunikace byla v místě nehody neprůjezdná, tvořily se pětikilometrové kolony, směr na Prahu byl do 21:45 hodin uzavřen. "Na místě jsou pořád záchranné složky," upřesnil Schön.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám