Hlavní obsah

Nehoda kamiónu blokovala D1 na 25. kilometru

Novinky, Petr Nový
Aktualizováno

Řada nehod komplikuje během dne dopravu na hlavních silničních tazích v Česku. Po ranní hromadné nehodě na dálnici D1 u Ostravy byly dopoledne problémy na stejné dálnici na Vysočině. V poledne zase na D1 havaroval kamión na 25. kilometru, další karambol se stal na rychlostní silnici R48.

Foto: HZS kraje Vysočina

Jedna z nehoda na dálnici D1 na Vysočině

Článek

Nehoda kamiónu zablokovala v poledne dálnici D1 za Mirošovicemi na 25. kilometru ve směru na Brno. Nákladní vůz prorazil svodidla a zatarasil levé jízdní pruhy v obou směrech. Na dálnici se tvořiily kolony, provoz byl obnoven v půl čtvrté odpoledne.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Kvůli zásahu hasičů, kteří likvidovali únik pohonných hmot, a vyprošťovacím pracím byl ve směru na Brno průjezdný pouze jeden jízdní pruh.

Návěs kamiónu zablokoval rychlostní cestu R48

Více než hodinu byla dnes kvůli utrženému návěsu kamiónu, který zablokoval cestu, uzavřena rychlostní silnice R48 na 51. kilometru ve směru na Frýdek-Místek. Silnici se podařilo plně zprůjezdnit před 12:30.

Rychlostní komunikace R48 vede od polských hranic přes Frýdek-Místek a Nový Jičín až k dálnici D1.

Ráno hromadná nehoda několika osobních vozidel zablokovala dálnici D1 u Ostravy, problémy s provozem byly celé dopoledne. [celá zpráva]

Foto: Aleš Honus, Právo

Karamboly na dálnici D1 před Ostravou.

Dopoledne zase havárie zkomplikovala jízdu po dálnici D1 na Vysočině.

Foto: Dálniční kamerový systém

Úterní dopolední situace na dálnici D1 na Vysočině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám