Hlavní obsah

To auto jsem udělal, nebudeme se zdržovat, vzdal se přistižený zloděj

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S poměrně ochotným doznáním se setkali v neděli večer pražští strážníci, kteří na zavolání dorazili na parkoviště v Praze 8, kde právě zloděj vykrádal jeden z vozů. Muž se nijak nevzpouzel, naopak se okamžitě přiznal a nechal se odvézt na služebnu.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Já vím, máte mě, to auto jsem udělal, nebudeme se zdržovat,“ reagoval muž na příjezd policistů. Ti k vykrádanému vozidlu v Pobřežní ulici na Praze 8 přijeli v neděli večer poté, co přijali oznámení na tísňové lince.

Strážníci disponovali podle mluvčího pražské policie Tomáše Hulana poměrně konkrétním popisem pachatele. „Díky tomu si při příjezdu v ulici Ke Štvanici všimli muže odpovídajícího popisu, proto u něj zastavili ke kontrole,“ řekl. Muž se jim přiznal okamžitě poté, co vystoupili z vozu.

„Určitým paradoxem je, že krádež samotná se pachateli nezdařila. Po rozbití okénka vozu ho totiž vyrušil náhodný svědek a pachatel z místa utekl bez lupu,“ upřesnil Hulan.

„I tak skončil třiatřicetiletý muž na policejní služebně pro podezření z trestného činu krádeže ve stadiu pokusu.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám