Hlavní obsah

Muž na Opavsku zmlátil mladou družku tak, že lékařům zemřela pod rukama

– Opava
Právo, Aleš Honus

Jednačtyřicetiletý muž v opilosti během víkendu na Opavsku brutálně napadl svou družku. Žena skončila v nemocnici, kde svým zraněním v neděli podlehla. Násilník byl zatčen a obviněn z ublížení na zdraví s následkem smrti.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Policisté v malém městě na Opavsku zasahovali v sobotu odpoledne.

„Muž měl v podnapilém stavu v přesně nezjištěné době od pátečního večera do sobotního odpoledne fyzicky napadnout svou o téměř dvacet let mladší družku. Zbil ji tak, že žena byla sice převezena do nemocnice, ale na následky poranění v neděli zemřela,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Jako první na místě byli záchranáři, kterým bylo na linku 155 nahlášeno, že mladá žena spadla ze schodů. „Prvotní vyšetření na místě události svědčilo pro rozvoj šokového stavu a vnitřní poranění v oblasti břicha, lékař konstatoval také zranění hlavy,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl. Ženu přepravil v kritickém stavu do ostravské fakultní nemocnice vrtulník.

Krajská kriminálka muže v neděli obvinila ze zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví. „Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět ke vzetí obviněného do vazby,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám