Hlavní obsah

Žena chystala večeři, její manžel to málem nepřežil

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdlant nad Ostravicí

Vážné zranění svému manželovi způsobila v pondělí večer žena, která ho při přípravě večeře nešťastnou náhodou řízla do krku ve Frýdlantu nad Ostravicí. Muž ztratil velké množství krve a ve velmi vážném stavu skončil v nemocnici.

Foto: Profimedia.cz

Článek

O neobvyklém zranění informoval mluvčí frýdecko-místecké policie. „Neposuzujeme to jako napadení, ale jako nešťastnou náhodu, což potvrdil jak poškozený, tak žena, která mu zranění způsobila. Žena pracovala u kuchyňské linky s nožem a manžel se nad ní nahnul tak nešťastně, že ho při přemísťování nože řízla do krku,“ řekl mluvčí policie Vlastimil Starzyk.

Během pěti minut od nešťastné události byla na místě záchranka. „Šestačtyřicetiletý muž byl v okamžiku příjezdu záchranářů při vědomí, ale utrpěl značnou krevní ztrátu a jeho zranění bylo život ohrožující. Posádka bez prodlení ošetřila ránu v oblasti krku, zajistila dva žilní vstupy a zahájila podávání infuzních roztoků. Přes rychle poskytnutou první lékařskou pomoc se stav vědomí pacienta zhoršoval a bylo nutno přistoupit i k zajištění jeho dýchacích cest,“ uvedl mluvčí záchranky Lukáš Humpl.

Pacient byl poté předán do péče lékařů nemocnice ve Frýdku-Místku.

Reklama

Výběr článků

Načítám