Hlavní obsah

Kamera zachytila zbabělé napadení jednoho muže skupinou útočníků

Novinky, Petr Nový
Brno

Zbabělý útok skupiny útočníků na mladého muže zachytila bezpečnostní kamera v jednom z podniků v Brně. Na záběrech je patrné, jak útočníci opakovaně napadají bezmocného muže údery pěstí, kopanci nebo židlemi. Jedna dívka na ležícího muže i sprostě plivne. Útočníci jsou pravděpodobně sympatizanti krajní pravice.

Hospodská bitka v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se odehrál minulý pátek v brzkých ranních hodinách v jednom z barů v Masarykově ulici.

„Po předchozím krátkém slovním konfliktu se tam do sebe pustili dva mladíci, minimálně jeden byl zřejmě pod vlivem alkoholu,“ řekla mluvčí policie Andrea Strakové. Poté se do napadeného pustili i další přítomní a nebrali žádné ohledy.

Mladíka ležícího na zemi tloukli do hlavy, když se snažil odplazit, přitáhli ho za nohu zpět na plac, kde další přidali zbabělé útoky. Opakovaně po muži házeli také sklo z barového pultu. Když jen schoulený ležel pod barovým pultem, přesto útoky na něj nepřestávaly.

Celou bitku v podniku zachytila bezpečnostní kamera. Po pranici s jednoznačným výsledkem sice zbitý muž odešel po svých, případem už se ale začala zabývat policie.

„Policisté žádají všechny svědky bitky i další občany, kteří aktéry rvačky poznají, aby poskytli informace na lince 158,“ požádala o pomoc policejní mluvčí Straková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám