Hlavní obsah

Zloděj vynášel z obchodu přehrávač v těle, prozradila ho tuba krému

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Drobný detail prozradil začátkem letošního roku zloděje v Přerově, který se rozhodl vynést z obchodu ukradenou elektroniku ve svém těle. Aby ji tam snáze dostal, použil krém na ruce. A právě ten ho nakonec prozradil.

Foto: Městská policie Přerov

Muž se snažil vynést z obchodu přehrávač ve svém těle.

Článek

Strážníci byli přivoláni ke krádeži do jednoho ze supermarketů. Muže signálem označil bezpečnostní rám. Při kontrole u něj nalezli sluchátka k MP4 přehrávači, která měl ve spodním prádle. Samotný přístroj ale k nalezení nebyl.

Vodítkem k nálezu byla ukradená tuba krému na ruce a následně i přiznání zloděje, že MP4 skutečně ukryl uvnitř svého těla. Část krému byla totiž použitá.

„Problém nastal, když dotyčný nemohl dlouhé desítky minut kontraband dostat z těla ven, kdy k tomuto používal rozličné předměty včetně nůžek,“ popsal situaci ředitel přerovských strážníků Miroslav Komínek.

Jak bylo později zjištěno, měl muž pestrý trestní rejstřík a bohaté zkušenosti z vězení, proto putoval do rukou kolegů z republikové policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám