Hlavní obsah

Zloděj obral myslivce o ceny do tomboly

Právo, Petr Kozelka
Brno

Hodně smutně začal nový rok pro zbýšovské myslivce. Když nimrodi přišli do své klubovny, nestačili se divit. Jejich oblíbené místo totiž navštívila škodná. Zatím neznámý pachatel se násilím dostal do klubovny a pobral vše, co mu padlo pod ruku.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Z mrazáků odcizil zvířata připravená jako ceny na blížící se tradiční myslivecký ples. Jeho návštěvníci tak musí zapomenout na zajímavou výhru v tombole v podobě muflona, srny, zajíce či bažanta. Z chladících zařízení zmizelo i téměř šedesát kilogramů vykostěného masa připraveného pro kuchaře k výrobě oblíbených specialit,“ konstatoval policejní mluvčí Bohumil Malášek s tím, že zloděj si navíc odnesl i propanbutanovou láhev, příbory a další vybavení klubovny.

Lup nenechavci ale nestačil. Po svém odchodu totiž klubovnu zanechal takřka v troskách. Poničil vycpané trofejní věci, mrazák a jeho řádění neunikla ani záchodová mísa. Myslivci odhadli škodu na nejméně 60 tisíc korun. Klubovnu přitom měli nově vyšperkovanou po nedávné návštěvě podobného vandala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám