Hlavní obsah

Na Jablonecku zahynul v noci po havárii 34letý řidič

Právo, sve
Jablonec nad Nisou

Při dopravní nehodě hodinu po půlnoci zahynul v noci na čtvrtek v Lučanech nad Nisou na Jablonecku čtyřiatřicetiletý řidič Škody Superb. Přivolaní hasiči řidiče vyprostili z vozu pomocí hydraulických nůžek a předali zdravotníkům, ti mu však už nedokázali pomoci.

Článek

Řidič jel ve voze sám. „Záchranáři muže asi 45 minut resuscitovali a pacienta převezli na ARO jablonecké nemocnice, kde resuscitaci ukončili jako neúspěšnou,“ uvedla mluvčí záchranné služby Libereckého kraje Lenka Markovičová.

Policisté zjišťují, co bylo příčinou tragické nehody, zatím nevylučují ani technickou závadu. Řidič jel po silnici I. třídy ve směru od Jablonce nad Nisou na Tanvald. Na přímém úseku z dosud neznámých příčin vyjel vlevo, najel na sněhový mantinel a narazil do sloupu elektrického vedení.

„Byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti. K určení přesné příčiny úmrtí řidiče byla nařízena soudní pitva,“ uvedla mluvčí jablonecká policejní mluvčí Dagmar Sochorová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám