Hlavní obsah

Okradl ženu o kabelku, na útěku vytáhl na svědka revolver

Právo, Karel Otcovský

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Policisté pátrají po pachateli, který v pondělí odpoledne okradl na zastávce MHD v Teplicích ženu. Poškozené, která stála v telefonní budce, vytrhl z ruky černou kabelku s osobními doklady a finanční hotovostí a dal se na útěk.

Článek

„Zloděje začal pronásledovat svědek krádeže, který chtěl okradené pomoci. Když ale lapku dostihl, vytáhl zloděj revolver, kterým svého pronásledovatele zastrašil,“ popsal Právu průběh přepadení teplický policejní mluvčí Daniel Vítek s tím, že svědkovi, který nebyl lhostejný a chtěl pomoci druhému, se naštěstí nic nestalo. „Zachoval se moudře a zbytečně neriskoval svůj život a zdraví,“ dodal Vítek.

Kabelku, ze které odcizil doklady a peníze, poté pachatel odhodil a dál utíkal směrem k fotbalovému stadionu. Podle popisu svědků šlo o muže ve věku 22 až 25 let, vysokého 170 až 175 cm, hubené postavy.

Měl krátce střižené vlasy hnědé barvy, kulatý obličej a menší nos, v uších měl náušnice v podobě kamínků světlé barvy. Na sobě měl šedomodrou bundu, šedomodré kalhoty, pravděpodobně džíny.

„Žádáme případné svědky, kteří se v pondělí před 16. hodinou pohybovali v ulici Alejní a mohou poskytnout jakékoliv informace k pachateli, aby se dostavili na obvodní oddělení policie v Teplicích, nebo nás kontaktovali na bezplatné lince 158,“ vyzval Vítek veřejnost k spolupráci.

Reklama

Výběr článků

Načítám