Hlavní obsah

Opilým rodičům v Ostravě vypadlo dítě na schodech z kočárku

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava
Aktualizováno

Zraněním sedmiměsíčního kojence skončil na druhý vánoční svátek návrat podnapilých manželů z procházky. Dítě je na pozorování v nemocnici, policisté při dechové zkoušce zjistili u pětadvacetiletého otce 2,8 promile a u 18leté matky více než jedno promile alkoholu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

O případu informovala mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Rodiče se vraceli z večerní procházky po 23. hodině.

„Při vynášení kočárku po schodišti mělo dojít k převržení kočárku i se sedmiměsíčním dítětem, které mělo vypadnout na zem. Žena přivolala pomoc záchranářů a spolu s dítětem pak byla převezena do nemocnice, kde bylo dítě hospitalizováno,“ uvedla policejní mluvčí.

Policistům se nepodařilo otce kvůli jeho podnapilosti vyslechnout, mluvili zatím pouze s matkou. „Žena uvedla, že byli na návštěvě, kde požili i alkohol a po 23. hodině se vraceli domů,“ dodala Holčáková.

Záchranáři převezli dítě na úrazovou ambulanci do jedné z ostravských nemocnic. „Dítě bylo po opakovaném pádu při vědomí, utrpělo poranění v oblasti obličeje. K vyloučení dalších poranění jsme ho ponechali na úrazové ambulanci,“ řekl Humpl.

Mluvčí fakultní nemocnice Tomáš Oborný řekl, že dítě je naštěstí v pořádku a nemá žádné vážné zranění. „Hospitalizováno je za účelem pozorování,“ řekl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám