Hlavní obsah

Po střetu s vlakem zemřela na Prostějovsku padesátiletá žena

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Padesátiletá žena z Ostravy zemřela ve čtvrtek u obce Dřevnovice na Prostějovsku po střetu s vlakem. Pravděpodobně byla pod vlivem alkoholu. Právu to v pátek řekla prostějovská policejní mluvčí Eva Čeplová.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

„Nejprve jednačtyřicetiletá žena oznámila na linku 158, že v prostoru nádraží ČD Nezamyslice se v kolejišti pohybuje neznámá zřejmě podnapilá žena. Za deset minut nato bylo na linku 112 nahlášeno, že vlaková souprava - rychlík ze směru Brno hlavní nádraží srazil osobu u obce Dřevnovice,“ uvedla mluvčí.

Na místě podle ní zasahovaly jednotky profesionálních hasičů z Přerova a Kojetína. „Žena utrpěla při srážce četná poranění hlavy, kterým podlehla při převozu do Fakultní nemocnice v Olomouci,“ konstatovala Čeplová.

Kvůli nehodě musela být na zhruba hodinu a půl omezena doprava na trati Brno – Nezamyslice. „Bližší okolnosti nehody jsou dosud předmětem šetření,“ dodala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám