Hlavní obsah

Kriminálka šetří další smrt kojence

Právo, jar

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další případ násilné smrti kojence má na stole krajská kriminálka na Vysočině. Po vraždě devítiměsíční dívenky na Třebíčsku z minulé středy prověřují od pátku policisté okolnosti smrti teprve měsíční holčičky. Tentokrát k ní mělo dojít v malé obci na Havlíčkobrodsku pravděpodobně koncem minulého týdne.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„K objasnění příčiny a okolností úmrtí dítěte byla nařízena soudní pitva. Z jejích předběžných výsledků vyplývá, že holčička zemřela na následky poranění, které jí způsobila cizí osoba,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že míra zavinění konkrétní osoby je předmětem vyšetřování.

Vzhledem k závažnosti celého případu a s ohledem na rodinu zemřelé holčičky nebude police podle mluvčí v současné době k případu poskytovat žádné bližší informace.

Od minulé středy vyšetřují kriminalisté na Vysočině vraždu devítiměsíční holčičky ze Zašovic na Třebíčsku a nevyjasněnou smrt jejího devětadvacetiletého otce a také jeho pětiletého nevlastního syna, který se v létě smrtelně zranil údajně po pádu z malotraktoru na zahradě.

Reklama

Výběr článků

Načítám