Hlavní obsah

Opilý řidič chtěl uplatit strážníky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Po tisícikoruně nabízel v Ostravě dvojici strážníků 23letý řidič, který byl přistižen při řízení pod vlivem alkoholu. Muž přiznal, že vypil jedno pivo, a pokoušel se strážníky uplatit, aby na celou věc zapomněli. Ti ale na místo zavolali kolegy ze státní policie, takže opilci nyní hrozí trestní stíhání.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Strážníci viděli vycházet z restaurace v Ostravě-Zábřehu muže a ženu. Oba vrávoravým krokem došli k nedaleko zaparkovanému vozidlu, nastoupili a odjeli," uvedla mluvčí Městské policie Ostrava Vladimíra Zychová.

"Za volant usedl muž. Strážníci vozidlo vzápětí dojeli a zastavili. Řidič na výzvu předložil doklady a na dotaz, zda před jízdou požil alkohol, potvrdil, že ano,“ řekla mluvčí.

Muž přiznal jen to, že vypil jedno pivo, dechovou zkoušku ale odmítl. „Dokonce se snažil přemluvit strážníky, aby na celou věc zapomněli a nabízel každému po tisícikoruně, když přimhouří oko. Strážníci na místo přivolali Policii ČR,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám