Hlavní obsah

Čelní srážka autobusu a dodávky v Dubí si vyžádala sedm zraněných

Právo, koc
Dubí

Sedm lidí skončilo v pondělí v nemocnici po čelním střetu malého nákladního vozu s autobusem městské hromadné dopravy. K nehodě došlo na silnici I/8 v pondělí po půl třetí odpoledne v Dubí na Teplicku.

Foto: Karel Otcovský, Právo

Následky čelního střetu dodávky a autobusu v Dubí na Teplicku

Článek

Hasiči vyprošťovali zraněného řidiče nákladního auta a předali jej zdravotnické záchranné službě. Na místě zasahovaly tři sanitní vozy a vrtulník letecké záchranné služby, ten převezl zraněného do nemocnice v Ústí nad Labem.

„Pacient utrpěl vlivem nárazu tupé zranění v oblasti hrudníku. Po vyšetření a ošetření byl hospitalizován na standardním oddělení úrazové ambulance,“ řekl Právu mluvčí společnosti Krajská zdravotní Jiří Vondra.

Šest cestujících z autobusu podle něj utrpělo převážně pohmožděniny a drobné tržné rány. „Byli převezeni do teplické nemocnice, odkud byli po ošetření zranění propuštěni do domácího léčení,“ dodal Vondra.

Příčina nehody není podle policie zatím zřejmá. Dodávkový vůz podle svědků náhle z kolony vozů vybočil do protisměru, kde čelně narazil do autobusu stojícího na zastávce.

Silnice byla zhruba dvě hodiny uzavřena a doprava svedena na okolní komunikace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám