Hlavní obsah

Afričané se spletli, drogu v centru Prahy nabídli policistům

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Že není zákazník jako zákazník, se v sobotu večer přesvědčila dvojice mužů z Afriky. Ti totiž v centru Prahy nabídli k prodeji drogy přímo dvojici policistů, kteří byli v civilu a neměli službu. Muži zákona ale neváhali, dvojici na místě zadrželi a předali přivolaným kolegům.

Dealeři prodali nevědomky drogy policistůmVideo: Novinky

 
Článek

Trojice mužů zákona v civilu procházela v sobotu pozdě večer pražským Ovocným trhem, kde je oslovila dvojice mužů z Afriky ve věku 27 a 34 let. Policistům nabídli několik plastových sáčků s bílou látkou nebo sušenou rostlinou.

„Mužům zákona bylo okamžitě jasné, oč jde, a proto zakročili a dvojici pouličních dealerů zadrželi. Následně provedený test ukázal, že zmiňovaná krystalická látka je kokain a sušina rostliny marihuana,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Vyšetřovatel zadržené obvinil z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy ve spolupachatelství. „V případě odsouzení hrozí dvojici trest odnětí svobody až na pět let. Muži skončili v cele předběžného zadržení a vyšetřovatel podal podnět k návrhu na uvalení vazby,“ doplnil Hulan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám