Hlavní obsah

U kolejí našli těžce zraněného mladíka, zřejmě ho srazil vlak

– Pelhřimovsko
Právo, pch

Devatenáctiletý mladík skončil v blíže neupřesněné době a za zatím nespecifikovaných okolností těžce zraněný na nádraží v Horní Cerekvi na Pelhřimovsku. V neděli ráno zahlédl bezvládné tělo v kolejišti vlakvedoucí z projíždějícího spoje. Tou dobou už chlapce hledali rodiče. Informovala o tom krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Pacienta jsme v bezvědomí, napojeného na umělou plicní ventilaci, letecky přepravovali s těžkým poraněním hlavy do brněnské fakultní nemocnice,“ potvrdila ředitelka vysočinské záchranky Vladislava Filová.

Jak ke zranění došlo, zatím není jasné a policisté se to snaží zjistit.

Prověřují vlakové soupravy

„Mladík z obce na Pelhřimovsku měl v sobotu večer namířeno právě do Horní Cerekve na taneční zábavu. Z té se nevrátil a rodiče ho začali hledat. Když jsme obdrželi informace o zraněném v kolejišti, všechno do sebe zapadlo,“ popsala policejní mluvčí. Podle všeho prý je pravděpodobné, že mladíka zachytil vlak, policisté však hledají, za jakých okolností se tak stalo.

Od nedělního rána také prověřují všechny vlakové soupravy, které v inkriminovanou dobu Horní Cerekví projely, zda se na nich nenajdou stopy po střetu.

Reklama

Výběr článků

Načítám