Hlavní obsah

Lupič přepadl v Kroměříži dvanáctiletou dívku, policie po něm pátrá

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Loupežné přepadení dvanáctileté dívky vyšetřují policisté v Kroměříži. O spolupráci při pátrání po nebezpečném násilníkovi požádali i veřejnost.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„K přepadení došlo ve středu 30. listopadu krátce po 15. hodině v Bezručově parku v Kroměříži. Když dívka procházela okolo hřiště střední školy COPT, uchopil ji zezadu za ruku neznámý muž a pokusil se jí strhnout z ramene kabelku. Při tom jí vyhrožoval a požadoval peníze. Děvče si i přesto tašku pevně drželo,“ uvedla mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

Násilník se po chvíli pokusu o krádež vzdal a raději utekl směrem k nákupnímu středisku Albert.

„Kriminalisté nyní pátrají po muži ve věku okolo třiceti až pětatřiceti let, který je přibližně 180 centimetrů vysoký, silnější postavy. Oblečen byl do tmavých kalhot a zelené mikiny s kapucí na hlavě. Žádáme o pomoc případné svědky incidentu, kteří se v dané době v parku nacházeli. Policii mohou kontaktovat na bezplatné lince 158 nebo na kterémkoliv obvodním oddělení,“ řekla mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám