Hlavní obsah

Invalidní muž zahynul v hořícím domě

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mělník

V hořícím rodinném domě v Libiši na Mělnicku v pátek ráno zemřel nejspíš jeho majitel. Tělo objevili hasiči poté, co přijeli po deváté hodině ráno na zásah.

Foto: Tomáš Holý, Novinky

Článek

„Oznámili nám požár jednopodlažního rodinného domu. Těžko jsme se dostávali dovnitř, protože všude byly mříže a plechy. V domě pak hasiči našli tělo muže, nejspíš to byl majitel domu, těžce invalidní muž,“ uvedla mluvčí středočeských hasičů Lenka Kostková.

Hasiči museli silně zakouřený dům odvětrávat, odstranili i část střešní krytiny a termokamerou překontrolovali stropy i střechu.

„Z objektu hasiči vynesli dvě dvoukilogramové lahve s propan-butanem, na jedné byl i dvouvařič – tato tlaková láhev vybouchla před příjezdem hasičů – bude předána odborníkům do Technického ústavu požární ochrany,“ dodala Kostková.

Ohněm způsobená škoda je předběžně stanovena na 200 tisíc korun. Příčina vzniku ohně je v šetření. Zásah proběhl bez zranění. Na místě pracují i kriminalisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám