Hlavní obsah

Násilník přepadl u potoka v Praze dívku, ta jej kousla do ruky. Hledá ho policie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Neznámý muž podle policie přinutil v úterý odpoledne v Praze 9 osmnáctiletou dívku k orálnímu sexu. Když se napadená vzpírala a násilníka kousla do ruky, udeřil ji do obličeje. Navíc dívce ukradl mobilní telefon. Na policejním webu o tom ve středu informovala mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Článek

Policie prosí o pomoc při pátrání po pachateli, k dispozici má i podobiznu muže.

Násilník ženu údajně napadl na pravém břehu potoka Rokytka u ulice Poděbradská. Když ho vyrušil náhodný kolemjdoucí, utekl po cyklistické stezce směrem od zmíněné ulice.

Odhadovaný věk pachatele činí 25 až 30 let. Byl obtloustlý, asi 180 centimetrů vysoký. Má snědou pleť a krátké tmavé vlasy. V době útoku měl několikadenní strniště. Hovořil plynule česky a bez přízvuku. Oblečený byl do zelené pracovní kombinézy bez nápisu, s rozepínáním na zip.

"Jakékoliv informace k hledanému muži přijmou policisté na tísňové lince 158 nebo kterékoliv služebně policie," uvedla Rösslerová. V případě dopadení hrozí násilníkovi za trestný čin loupeže a znásilnění až deset let vězení.

Reklama

Výběr článků

Načítám