Hlavní obsah

Policie hledá maskovaného lupiče z trafiky

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají od minulé středy po muži, který s kuklou na hlavě vyloupil trafiku v Nuselské ulici v Praze. Útočník trafikantku napadl, ta naštěstí vyvázla bez zranění. Jeho čin zachytila kamera.

Článek

Přepadení proběhlo ve středu kolem páté hodiny odpoledne. Muž maskovaný černou kuklou požadoval po obsluze pod pohrůžkou použití zbraně vydání tržby.

"Vešel sem zakuklený muž s tím, že mu mám dát peníze," řekla Novinkám trafikantka.

„Žena v obavě o svůj život lupiči vydala více jak dvacet tisíc korun včetně dobíjecích kupónů do telefonu. Muž z místa utekl,“ řekla mluvčí policie Jana Rösslerová.

I když útočník sedmapadesátiletou prodavačku uhodil do ramene, vážné zranění neutrpěla. V případě dopadení hrozí lupiči za trestný čin loupeže až desetileté vězení.

Policie v této souvislosti hledá muže ve věku mezi 30 až 35 lety, vysokého přibližně 170 centimetrů, střední postavy. Má světlou pleť a tmavé oči. Oblečený byl do péřové bundy černé barvy s kapucí a modrých džínů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám