Hlavní obsah

Muž bodl svého syna vidličkou do břicha

Právo, Petr Marek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šumperk

Porcovací vidličkou bodl svého syna 64letý muž z Mohelnice. Sedmatřicetiletý zraněný byl i s vidličkou v břiše odvezen do nemocnice v Šumperku, kde byl ošetřen a nyní je mimo ohrožení života.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„V době našeho příjezdu byl při vědomí a komunikoval. V takovém případě, ať jde o jakoukoliv podobnou zbraň, se cizí předmět z rány nevytahuje. Provedli jsme proto jen sterilizaci a nešťastníka dopravili do nemocnice, kde mu byla poskytnuta potřebná pomoc,“ řekl Právu v úterý náměstek krajské záchranné služby Jan Weinberg.

Incident se stal v noci v místě bydliště obou mužů po předchozí hádce. „Oba byli opilí. Napadený měl dvě promile alkoholu v krvi, útočník, který byl zadržen a převezen k detoxikaci na protialkoholní stanici v Olomouci, dokonce přes tři promile,“ informoval Právo šumperský policejní mluvčí Josef Bednařík s tím, že zatím policisté vyslechli jen otce.

„U syna tak učiníme až po propuštění z nemocnice. Nedá-li však souhlas k stíhání svého táty, bude případ odložen,“ dodal mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám