Hlavní obsah

Fabia vjela do protisměru, kamión uhnul a skončil v příkopu

Právo, orh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Týn nad Vltavou

V příkopu u silnice za obcí Chlumec na Vltavotýnsku skončil po srážce s osobním vozidlem Škoda Fabia v pondělí před devátou hodinou ráno nákladní automobil převážející suť. Oba řidiči utrpěli zranění a skončili v nemocnici.

Článek

„Jednašedesátiletý řidič osobního vozidla Škoda Fabia jel od Českých Budějovic směrem na Týn nad Vltavou a za obcí Chlumec se dostal zatím z neznámých příčin do protisměru, kde bočně narazil do nákladního vozidla tovární značky Man,“ sdělila Právu mluvčí českobudějovické policie Regina Tupá.

Dále uvedla, že 52letý řidič nákladního vozidla se snažil zabránit čelnímu střetu s osobním autem a strhl volant vpravo do příkopu.

Jak upřesnila mluvčí jihočeské záchranky Petra Kafková, řidič osobního vozidla utrpěl středně těžké poranění kyčle a ruky. Řidič kamiónu vyvázl ze srážky s lehčím poraněním hlavy a nohy. Oba převezli záchranáři do nemocnice. Na místě nehody zasahovali i hasiči a uzavírka vozovky potrvá minimálně do půl druhé odpoledne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám