Hlavní obsah

Policie pátrá po děkanovi Plzeňské právnické fakulty

Novinky, mif
Aktualizováno

Policie vyhlásila v neděli před 11. hodinou pátrání po Květoslavu Růžičkovi, děkanovi Plzeňské právnické fakulty. Ten je podle informací na webu policie nezvěstný už od pátku.

Foto: Ivan Blažek, Právo

Květoslav Růžička

Článek

„Od pátku 18. listopadu zatím bezvýsledně pátrají pražští policisté po pětašedesátiletém Květoslavu Růžičkovi, který ráno před devátou hodinou odešel z místa trvalého bydliště na Praze 5 a doposud se nevrátil a nepodal o sobě žádnou zprávu. Není vyloučeno, že odjel z hlavního města Prahy a pohybuje se po celé České republice buď pěšky, nebo prostřednictvím hromadné dopravy,“ uvedli policisté na svých internetových stránkách.

„Pětašedesátiletý muž je vysoký 175 až 180 centimetrů, střední postavy. Má pleš, po stranách prošedivělé vlasy a výrazné tmavé obočí. Oblečený byl do sportovní červenobílé bundy, tmavě modrého svetru s šedým vzorem, bílé košile, černých látkových kalhot a na hlavě měl kulich červenomodrobílé barvy,“ popsali pohřešovaného děkana Plzeňské právnické fakulty policisté.

"K případu se nemůžeme jakýmkoliv způsobem vyjadřovat,"  uvedl mluvčí plzeňské policie Josef Aubrecht.

Jakékoliv informace o pohřešovaném mohou lidé poskytnout na tísňové lince 158 nebo na kterékoliv služebně Policie České republiky.

Květoslav Růžička byl zvolen děkanem Plzeňské právnické fakulty loni v říjnu. Na začátku listopadu přišla fakulta o akreditaci na doktorské studijní programy a má pozastavené oprávnění udělovat titul JUDr.  [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám