Hlavní obsah

U Znojma se čelně srazila felicie s náklaďákem, jeden mrtvý

Právo, Milan Vojtek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Mrtvý řidič osobního auta, zraněný řidič nákladní soupravy a dvě poškozená vozidla jsou bilancí nehody z pondělního dopoledne. Nehoda na silničním tahu z Brna do Znojma navíc zkomplikovala dopravu.

Článek

Asi dvě stě metrů od křižovatky, kde poblíž Znojma odbočují z hlavní cesty komunikace do Suchohrdel a Dyje, se čelně srazila Škoda Felicie a nákladním vozem Iveco s vlekem. Obě auta skončila po střetu mimo vozovku.

“Hasiči, kteří byli u nehody jako první, poskytovali těžce zraněnému řidiči škodovky, který byl ve vozidle zaklíněn, předlékařskou pomoc. Lékař zdravotnické záchranné služby ale konstatoval, že senior zemřel. Řidič nákladního auta utrpěl zranění nohy,” uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Jaroslav Haid.

Z nabouraných aut unikly provozní kapaliny. Na hasiče po zdokumentování nehody zůstala smutná povinnost vyprostit z vraku tělo sedmašedesátiletého řidiče. Museli k tomu využít hydraulické zařízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám