Hlavní obsah

Řidič v Úvalech u Prahy přejel chodce, od nehody ujel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Úvaly

Čtyřiadvacetiletý chodec v sobotu nepřežil srážku s motorovým vozidlem na silnici z Prahy do Kolína v Úvalech v okrese Praha-východ. Neznámý řidič jej srazil okolo 3:45, sdělil mluvčí středočeské policie Jakub Vinčálek.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Po motoristovi, který z místa nehody ujel a neposkytl zraněnému první pomoc, policie pátrá.

Muže, který ležel na silnici, objevila posádka projíždějícího auta. Přivolaný lékař záchranné služby mu ale již nemohl pomoci a konstatoval smrt.

Nařízena byla soudní pitva, která odhalí také, jaký typ vozidla muže usmrtil, uvedl Vinčálek.

K tragické nehodě došlo v sobotu ráno také v Ústí nad Labem, zahynul tam řidič osobního vozu Škoda Octavia, když nezvládl řízení a sjel do potoka. Dva spolujezdci byli vážně zraněni a záchranáři je převezli do nemocnice. Informovala o tom mluvčí policie Šárka Poláčková. Co bylo příčinou nehody, policie zjišťuje

Podle informací z Hasičského záchranného sboru Ústeckého kraje byla nehoda v ústecké části Skorotice na operační středisko nahlášena v 04:11. "Posádku vozu museli hasiči vyprostit a pak vytáhnout i auto z koryta," řekl operační důstojník hasičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám