Hlavní obsah

Hledaného násilníka může prozradit bradavice u nosu

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Moravskoslezská policie v pátek zveřejnila nový počítačový portrét podezřelého muže, který se v minulý čtvrtek v Ostravě pokusil znásilnit čtrnáctiletou dívku. Zvláštním znamením, které by mohlo pomoci při pátrání, je znamínko nebo bradavice u nosu.

Článek

„Muž by měl mít tmavě hnědé vlasy délky asi dva centimetry česané do čela, v levém koutku nosu má bradavici nebo znamínko. Dle poznatku měl muž oblečenou černou šusťákovou bundu s bílými rukávy, přes límec bundy měl přehozenou kapuci od mikiny tmavě modré barvy,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská.

Dívka podle policie vystoupila o půl šesté ráno z autobusu číslo 46 na zastávce Poruba-vozovna a šla po chodníku směrem k pekárně Kebísek. „Náhle ji chytil neznámý pachatel a zatáhl do průchodu mezi domy. Dívku pevně uchopil a začal osahávat. Napadené se podařilo v násilníkovi vymanit a utéct,“ sdělila mluvčí.

„Jedná se o muže ve věku 35 až 40 let, vysokého 180 až 185 centimetrů,“ doplnila policejní mluvčí.

Lidé si mohli muže všimnout ráno v městské hromadné dopravě, přímo na autobusové zastávce Poruba vozovna nebo poblíž místa napadení.

„Pro kriminalisty je důležitá jakákoli informace, i ta, která nemusí zdánlivě s případem souviset. Policisté samozřejmě uvítají každou další informaci související s napadením dívky. K dispozici je telefonní linka 158,“ dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám