Hlavní obsah

Dvojice reklamovala boty, Vietnamec na ně vytáhl nůž

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Svérázný způsob řešení reklamace vadných bot zvolil v úterý vietnamský prodejce v obchodě s textilem v Českých Budějovicích. Mladá žena s přítelem tam přinesli zakoupené boty za 190 korun, ale obchodník na ně vytáhl kuchyňský nůž.

Článek

Kolem jedenácté hodiny šla hlídka strážníků po Lannově třídě, když je oslovila mladá žena poté, co vyběhla z obchodu s textilem. Mužům zákona řekla, že je s přítelem napadl prodavač kuchyňským nožem. Když hlídka vešla do obchodu, prodavač již nůž ukryl pod pultem.

Před příjezdem přivolaných policistů žena s manželem strážníkům popsali, jak reklamovali vadnou obuv. Jejich reklamace nebyla do 30dnů vyřízena, a proto požadovali vrácení 190 korun.

„To měl prodavač odmítnout a následně vzít do ruky nůž s dlouhou čepelí, kterým se měl oba manžele snažit zastrašit. Celému jednání měla navíc přihlížet i mladá svědkyně,“ řekl mluvčí policie Václav Sup. Případem se nadále zabývají policisté.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám