Hlavní obsah

Na Novojičínsku se ztratil školák, zřejmě kvůli nešťastné lásce

Právo, plk
Aktualizováno

Od pátku pátrali policisté z Novojičínska a dobrovolníci z obcí Hostašovice a Hodslavice po 14letém chlapci z Hostašovic, který se nevrátil domů. Důvodem k jeho zmizení by mohla být nešťastná láska. Chlapce se podařilo nalézt v neděli ráno.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„V pátek ráno odešel chlapec do školy, kam už ale nepřišel,“ uvedl novojičínský policejní mluvčí Zbyněk Tomšík s tím, že školákův mobil je nedostupný. Policisté pracují s několika verzemi, doufají však, že si chlapec nesáhl na život. Nedávno se totiž rozešel s dívkou a právě to by mohl být důvod jeho zmizení.

„Po chlapci pátrají policisté a dobrovolníci ze dvou obcí, zatím se našel pouze jeho batoh s osobními věcmi,“ informoval mluvčí s tím, že do pátrací akce byl zapojen i vrtulník s termovizí.

V současné době pročesávají policisté lesní porost v blízkosti Zrzávek, což je lokalita ležící na rozhraní okresů Nový Jičín a Vsetín. Podle informací policie byl chlapec údajně spatřen už v pátek večer v Hranicích na Moravě.

Chlapec, který je hubené postavy, měří asi 165 centimetrů a má hnědé vlasy i oči, měl v době odchodu z domova na sobě pravděpodobně šedočernou bundu, modré rifle a šedočerné botasky.

Reklama

Výběr článků

Načítám