Hlavní obsah

Finalistky soutěže krásy odvezli z hotelu v Praze do nemocnice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražští záchranáři ve čtvrtek dopoledne ošetřovali hosty hotelu v Praze 5, kteří trpěli zažívacími obtížemi. Deset z nich muselo být převezeno do nemocnice. Podle informací Novinek se jedná o účastníky soutěže Miss Praha Open 2011.

Článek

Zdravotníci o tom informovali na svém webu. Zatím není jasné, jaká je příčina těchto zdravotních potíží, objasnit by ji mělo vyšetření pacientů.

Otrávení jsou účastníci soutěže Miss Praha Open 2011. "Jedná se o prezidenta, členku realizačního týmu a osm finalistek soutěže," potvrdila Novinkám tisková mluvčí soutěže Barbora Vaníčková.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Sanitky musely odvézt deset přiotrávených hostů pražského hotelu.

V sobotu má být finále. "Určitě nechceme ohrozit zdraví žádné z dívek ani nikoho jiného, ale pokud by se jejich stav zlepšil, rádi bychom, aby se sobotní finále uskutečnilo," řekla Vaníčková.

Na otázku, zda budou pořadatelé hotel žalovat, Vaníčková odpověděla, že "zatím nebyla příležitost to řešit, momentálně se staráme o zdravotní stav zúčastněných."

Záchranáře do hotelu v Peroutkově ulici přivolalo tísňové volání kolem 09:30. Na místo vyjela lékařka a tři posádky rychlé zdravotnické pomoci.

"Po ošetření na místě bylo deset osob převezeno se zažívacími obtížemi do pražských nemocnic: po čtyřech do Fakultní nemocnice Na Bulovce a Fakultní nemocnice v Motole, dva byli odvezeni do Ústřední vojenské nemocnice," informovali zdravotníci.

Jako jednu z možných příčin zdravotních problémů ošetřených lidí uvedli hromadnou intoxikaci jídlem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám