Hlavní obsah

Napadený muž bojuje po rvačce o život, útočník spáchal sebevraždu

Právo, Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Tragické následky měla rvačka dvou mužů v Kladně. Ve čtvrtek ráno byli muži s bodnými ranami nalezeni v Plzeňské ulici. Podle policie jeden z mužů zemřel na místě, druhý je v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragické následky rvačky v KladněVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

Podle dostupných informací se incident odehrál kolem deváté hodiny ráno. „Vyšetřování je teprve na začátku, mohu jen potvrdit smrt jednoho muže, druhý bojuje o život v kladenské nemocnici,“ řekla Novinkám mluvčí policie Michaela Nováková.

Muž spáchal nejspíš sebevraždu poté, co pobodal při rvačce druhého muže nožem. Napadený je v nemocnici.

„Je pravděpodobné, že bude případ kvalifikován jako sebevražda a pokus o vraždu, případ si tak převezmou krajští kriminalisté,“ doplnila dopoledne Nováková s tím, že policisté případ vyšetřují jako vzájemné napadení dvou mužů.

Podle prvotních informací středočeských kriminalistů se muži nejspíš neshodli a vzájemně se na ulici začali prát. Starší zemřel na následky pobodání, druhý, jemuž je šestadvacet let, zatím bojuje o život. „Co přesně se dělo, to nyní vyšetřujeme,“ dodala mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kriminalisté pracují na místě incidentu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám