Hlavní obsah

Střet s vlakem muž na Přerovsku nepřežil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přerov

Dvaapadesátiletého muže v pondělí brzy ráno nedaleko Bělotína na Přerovsku srazil vlak. Muž na místě zemřel. Kvůli vyšetřování byla na hlavní trati do Ostravy půl hodiny zastavena železniční doprava. Informovali o tom zástupci policie a Českých drah.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Nehoda se podle přerovské policejní mluvčí Miluše Zajícové stala kolem 04:00. "Muž vstoupil zhruba dva kilometry za Bělotínem před vlakovou soupravu. Na místě podlehl zraněním," uvedla. Okolnosti nehody policie stále vyšetřuje.

Podle regionální mluvčí Českých drah Kateřiny Šubové se kvůli nehodě na půl hodiny v těchto místech zcela zastavila železniční doprava. "Poté se jezdilo sníženou rychlostí po jedné koleji, ranní pendolino nabralo pětiminutové zpoždění. Nyní je již provoz plně obnoven," uvedla Šubová.

Podobná nehoda se stala na Přerovsku také 20. října. Pod mezinárodní vlak tam nedaleko Lipníku nad Bečvou skočila žena. Také ona na místě zemřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám