Hlavní obsah

Pitva prokázala, že ohořelé lidské torzo patří zavražděnému muži

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary
Aktualizováno

Ohořelé lidské torzo, které v pondělí dopoledne nalezl nedaleko Hlinek na Karlovarsku u lesní cesty pod doutnajícími kládami hajný, patří mladému, asi 185 vysokému muži sportovní postavy, který zemřel násilnou smrtí.

Hajný popisuje nález mrtvolyVideo: Rudolf Voleman, Právo

 
Článek

Právo o výsledcích soudní pitvy informovala v úterý odpoledne karlovarská krajská policejní mluvčí Andrea Pomichalová. „Pitva potvrdila násilnou smrt,“ uvedla.

„Jednalo se o mladého muže, asi 185 cm vysokého, sportovní postavy,“ konstatovala Pomichalová, podle které měl muž na sobě nízké černé sportovní boty, tričko s dlouhým rukávem nebo mikinu žlutooranžové barvy a látkovou bundu černé barvy.

Totožnost zavražděného muže je zatím neznámá. „Žádáme občany o pomoc. Pokud někoho postrádají, ať informují policii,“ uvedla Pomichalová s tím, že policie se chystá v odpoledních hodinách vyrazit do Hlinek a seznamovat místní obyvatele s popisem zavražděného.

„V 17 hodin, až se lidé vrátí z práce, bude v okolí Hlinek a Přílez jezdit policejní vůz a vyhlašovat popis muže. Obce nemají rozhlas, tak jsme zvolili i tuto cestu,“ vysvětlovala policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

V lese na Karlovarsku leželo ohořelé tělo

Doutnající zbytky ohořelého lidského těla nalezl v pondělí v půl desáté ráno v příkopu u cesty v lese mezi Hlinkami a Přílezy na Karlovarsku lesník, který byl...

Výběr článků

Načítám