Hlavní obsah

Opilý muž zapomněl, kde zaparkoval, a nahlásil krádež auta

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmadvacetiletý cizinec, jenž na policii v Kuřimi nahlásil krádež auta a posléze zjistil, že jej v noci zaparkoval ve vedlejší ulici, se ze shledání s vozem příliš dlouho neradoval. Když přijel policistům věc vysvětlit, podrobili jej dechové zkoušce a zjistili, že je opilý.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Když muž po nočním tahu nenalezl před svým domem v Kuřimi zaparkovaný svůj vůz, obrátil se na místní policisty. „O dvě hodiny později bylo všechno jinak. Cizinec jim radostně sděloval, že auto našel zaparkované ve vedlejší ulici,“ řekl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

„Policisté si s mužem dali sraz, kam šťastný cizinec dorazil už svým vozem. V jízdě pokračoval i na místo, kde auto údajně našel. Tam policisté zjistili, že jeho chování opravdu není standardní,“ dodal mluvčí.

Domněnku policistů potvrdila i orientační dechová zkouška, při které muž nadýchal půl druhé promile alkoholu. „Nyní jej nemine trest v podobě tučné pokuty, ztráty bodů a zákazu řízení,“ uzavřel Malášek.

Reklama

Výběr článků

Načítám