Hlavní obsah

Za zkopání těhotné ženy hrozí pachatelce 10 let vězení

Novinky, val

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměřížští kriminalisté zahájili trestní stíhání proti sedmatřicetileté ženě. Ta letos koncem června brutálně zbila těhotnou ženu. Za těžké ublížení na zdraví a výtržnictví jí hrozí až deset let. Již v minulosti navíc byla za výtržnictví odsouzena.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Obě dvě ženy pochází z Kroměříže, kde také došlo k napadení. Sedmatřicetiletá útočnice chtěla podle policejní mluvčí Simony Kyšnerové svým počínáním „vyřešit rodinné problémy“.

Útočnice se koncem června vydala k bydlišti jednatřicetileté ženy a dvě hodiny čekala před jejím domem. „Jakmile ji uviděla, začala jí vulgárně nadávat a poté ji uchopila za vlasy a shodila na zem. Tam ji kopala do celého těla a bila pěstmi. Když se napadená snažila vstát, opět ji shodila na zem a bila,“ popsala mluvčí.

Útočnice dokonce napadenou několikrát udeřila do břicha, ačkoli věděla, že je těhotná. „Po chvíli se napadené ženy zastala její spolubydlící, a tak se jí nakonec podařilo utéct. Ještě ten den se nechala ošetřit v nemocnici,“ sdělila mluvčí.

Obviněné ženě nyní za trestné činy těžké ublížení na zdraví a výtržnictví hrozí až deset let odnětí svobody. Za výtržnictví už navíc byla v minulosti odsouzena.

Reklama

Výběr článků

Načítám