Hlavní obsah

Lupiči přepadli zlatnictví v Lipníku nad Bečvou

Právo, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lipník nad Bečvou

Zlatnictví v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku přepadli v pondělí odpoledne dva zatím neznámí lupiči. Odnesli si odtud větší množství šperků. Při loupeži utrpěla zranění vedoucí prodejny, která v tu dobu zrovna stála za prodejním pultem.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Poté, co muži vešli do zlatnictví, jeden z nich přistoupil k ženě a bez předchozího varování jí nastříkal do očí neznámou dráždivou látku. Řekl jí, ať je zticha, obešel pult a donutil poškozenou, aby si lehla na zem,“ popsala Právu v úterý přepadení přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

Oba pachatelé pak podle ní společně odcizili šperky, které nasypali do igelitové tašky a ze zlatnictví odešli. „Žena utrpěla lehké zranění očí s dobou léčení do jednoho týdne. Škoda nebyla doposud vyčíslena,“ uvedla mluvčí.

Policisté na případu intenzivně pracují. Žádají přitom případné svědky události, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace k pachatelům, případně vozidle, kterým na místo přijeli, aby kontaktovali kteroukoliv policejní služebnu nebo své poznatky sdělili na lince 158.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám