Hlavní obsah

Dívka se v Praze zeptala na cestu, skončila zbitá, znásilněná a okradená

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Traumatickou událost prožila v sobotu 17. září kolem čtvrté hodiny ranní v centru Prahy dvacetiletá dívka. Když se jakéhosi muže zeptala na cestu, místo odpovědi ji zatáhl nedaleko Školské ulice do průjezdu, kde ji zbil, na dvoře vnitrobloku ji pak několikrát znásilnil a nakonec i okradl. Uvedl to mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Článek

Podle Hulana se nacházela dívka ve spárech násilníka od čtvrté do sedmé hodiny ranní, kdy ji několikrát znásilnil.

„Při tom ji fackoval a vyhrožoval, že ublíží její rodině, pokud bude o incidentu někoho informovat,“ informoval Hulan s tím, že nakonec jí z peněženky odcizil několik set korun.

Podle popisu šlo o muže štíhlé postavy, vysokého asi 175 centimetrů. Byl ostřihán téměř dohola, zřejmě i proplešatělý, světlých vlasů. Na sobě měl patrně modré tepláky, mikinu s kapucí tmavé barvy a tmavé, zelenohnědé tričko. Na nohou měl tmavé polobotky.

Kriminalisté na webu zveřejnili fotografii podezřelého, jak jde od eskalátoru metra. Zároveň se obrátili na veřejnost s tím, že pokud by muže někdo poznal, aby je informoval prostřednictvím linky 158.

Anketa

Bojíte se jít v noci městem nebo obcí, kde bydlíte?
Ano
38,6 %
Ne
61,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 36070 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám