Hlavní obsah

Řidič slíbil sražené chodkyni přivolat pomoc, místo toho ujel

Právo, rap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Drásov

Kriminalisté pátrají po řidiči, který srazil autem sedmdesátiletou ženu a ujel z místa nehody. Ta se stala ve středu 21. září mezi půl osmou a osmou hodinou večer na silnici u obce Drásov na Příbramsku.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Bylo to nad rybníkem vedle pole se zeleninou. Řidič nacouval do chodkyně, která stála opřená o kolo vedle silnice," informovala mluvčí příbramské policie Monika Schindlová.

"Podle svědkyně se jednalo o auto Pickup bílé nebo smetanové barvy. Jeho řidič ve věku asi kolem 40 let tvrdil, že dojede do obce přivolat telefonem záchranku, ale neudělal to a na místo nehody už se nevrátil,“ dodala mluvčí.

Sedmdesátiletá žena byla s otřesem mozku a s pohmožděninami na těle převezena do příbramské nemocnice.

„Žádáme svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili na Policii ČR nebo poskytli informace na linku 158 nebo na telefonním čísle 974 879 527,“ sdělila Schindlová s doplněním, že chvíli před srážkou měl projíždět tímto místem starší traktor s přívěsným vozíkem. Jeho řidič si mohl auta také všimnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám