Hlavní obsah

Dálnici D8 u Lovosic blokovala hromadná nehoda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Hromadná nehoda, která v úterý dopoledne na 44. kilometru na několik hodin uzavřela dálnici D8 ve směru na Teplice, je již částečně odstraněna. Místo je průjezdné levým pruhem. Havárie se stala před místem, kde dálnice u Lovosic končí. Po první srážce kamiónu se dvěma osobními vozy narazilo do vzniklé kolony několik dalších aut. Informoval o tom mluvčí ústeckých hasičů Lukáš Marvan.

Článek

Po 9:00 ráno se u Sulejovic před dálničním sjezdem na Lovosice srazil kamión se dvěma osobními auty. Při odklízení nehody se na konci kolony srazily ještě tři dodávky a nákladní auto.

"Hasiči vyprostili zraněného člověka z dodávky a předali jej zdravotnické záchranné službě," popsal Marvan. Do nemocnice ho dopravil vrtulník.

Nehoda se stala před dočasným ukončením dálnice D8 u Lovosic, dalších 16 kilometrů dálnice přes České Středohoří zatím není dostavěno. Dálnice pokračuje až od Řehlovic u Ústí nad Labem, odkud vede až k německým hranicím.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám