Hlavní obsah

Policie obvinila řidiče kamiónu, který při předjíždění zabil čtyři lidi

Právo, jbs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové
Aktualizováno

Komisař královéhradecké policie v pátek odpoledne obvinil sedmadvacetiletého Poláka ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti za to, že ve čtvrtek ráno při řízení kamiónu zavinil tragickou dopravní nehodu na silnici u obce Káranice mezi Hradcem Králové a Chlumcem nad Cidlinou.

V troskách vozu neměla čtveřice šanci přežítVideo: Jiří Bednář, Právo

 
Článek

Při nehodě přišli o život čtyři lidé, jedoucí v osobním autě směrem na Hradec Králové. Obviněnému muži hrozí až šest let vězení.

Muž řídil nákladní automobil DAF s návěsem a pravděpodobně předjížděl neznámé dodávkové vozidlo přes plnou čáru, přičemž nerespektoval zákaz předjíždění. [celá zpráva]

„S kamiónem se však nestačil včas vrátit do svého jízdního pruhu a bočně se střetl s protijedoucím osobním vozidlem Škoda Felicia. Nárazem byl osobní vůz odhozen do protisměru přímo před projíždějící kamión Scania, jehož řidič však střetu nedokázal zabránit,“ sdělila Právu mluvčí hradecké policie Anna Pešavová s tím, že komisař podal návrh na vzetí obviněného do vyšetřovací vazby.

V troskách vozu neměla čtveřice šanci přežítVideo: Jiří Bednář, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám