Hlavní obsah

Zfetovaná těhotná žena vykradla v Praze několik bytů

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté v neděli zadrželi mladou ženu, která vykradla v hlavním městě byty. Dostávala se do nich přes balkóny. Přitom byla pod vlivem drog a navíc v pátém měsíci těhotenství. Policisté navrhli její umístění do vazby.

Foto: Archiv, Právo

Ilustrační foto

Článek

Do bytů v Sokolovské ulici se teprve 18letá žena vloupala v neděli dopoledne. Předtím ještě vykradla restauraci v ulici Za Poříčskou branou.

„Slečna vnikla ze střechy přes světlík do bytu a odcizila několik bankovek, šperky, modlitební knížku a blůzy. Poté vnikla přes balkonové dveře do dalších třech bytů, odkud odcizila opět šperky za třicet tisíc korun,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová.

Když mladá žena vybíhala ze čtvrtého bytu i s lupem, na místě ji zadržela policejní hlídka. Ta ji převezla na nejbližší oddělení. Kriminalisté ji obvinili z trestného činu krádeže vloupáním a porušování domovní svobody, za což jí hrozí až tři roky za mřížemi.

„Žena byla pod vlivem návykových látek a v pátém měsíci těhotenství, skončila v policejní cele s návrhem na vzetí do vazby,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám