Hlavní obsah

Řidič se ohnal po vose, havaroval a převážená barva se vylila na jeho děti

Právo, hon
Bílovec

Kuriózní nehodu, jako vystřiženou ze ztřeštěné komedie, vyšetřuje novojičínská policie. Do jedoucího auta vletěla mezi Fulnekem a Bílovcem vosa, která začala dorážet na řidiče. Ten se proti ní začal tak zběsile ohánět, že vjel do příkopu a narazil do betonového mostku.

Článek

Při nehodě byla lehce zraněna jeho tříletá dvojčata. Lékaři je v nemocnici museli umýt, protože oba chlapci byli potřísněni malířskou barvou, kterou řidič převážel.

O nehodě, která se stala v pondělí ráno, informoval mluvčí novojičínské policie Zbyněk Tomšík.

„Řidiči do automobilu vletěla vosa a začala na něj útočit. Řidič se snažil vosu odehnat a přitom sjel do příkopu a narazil do mostku,“ řekl mluvčí. Po nárazu začalo auto hořet. „Řidič své syny vynesl ven a pokoušel se oheň uhasit. To se mu ale nepodařilo, protože měl nefunkční hasicí přístroj. Požár zlikvidovali přivolaní hasiči,“ dodal Tomšík.

Sanitka převezla lehce zraněného řidiče a oba chlapce do nemocnice. „Jde o lehká zranění, děti utrpěly pohmožděniny. Ošetření lékařům komplikovala skutečnost, že děti byly polité malířskou barvou,“ řekl mluvčí nemocnice Miroslav Fajkus.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám