Hlavní obsah

Řidička svým vozem na Olomoucku smetla chodce

Právo, jr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dub nad Moravou

Chodec nepřežil náraz osobního automobilu při dopravní nehodě v noci na neděli u obce Dub nad Moravou na Olomoucku. Řidička se snažila střetu zabránit, ale nepodařilo se jí to.

Článek

„V neděli kolem druhé hodiny ranní se stala tragická dopravní nehoda u obce Dub nad Moravou, na silnici II. třídy č. 435. Sedmatřicetiletá řidička osobního vozidla Daewoo Matiz jela směrem od Tovačova k obci. Na 12. km došlo ke střetu přední částí auta s chodcem,“ uvedla mluvčí olomouckého krajského policejního ředitelství Marta Vlachová.

„Řidička se snažila prudkým brzděním střetu zabránit, ale nepodařilo se jí to. Po střetu skončila mimo komunikaci v travnatém svahu, kde narazila do stromu. Muž na následky zranění na místě zemřel. Řidička byla s lehkým zraněním převezena do nemocnice. Zkouška na alkohol byla negativní. Proč k nehodě došlo je v současné době předmětem šetření,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám